Na het goede nieuws van de KNO-arts en logopedist van vorige week konden we eindelijk de campings in Frankrijk mailen voor optredens. En we hebben zelfs al een paar mailtjes terug!

De route die we (als ik het over we hebben, heb ik het over Sharik en ik) gaan afleggen is ongeveer van Limburg naar Marseille en terug. Langs deze (soort van rechte) lijn hebben we campings uitgezocht en die campings hebben we gewoon heel brutaal gemaild. Deze mail was in het Frans, Engels en Nederlands, natuurlijk in de hoop dat we Nederlandse mailtjes terug kregen… en dat kregen we!

We hebben een paar hele enthousiaste mailtjes terug gekregen, waarvan sommige zelfs in het Nederlands! Ook zaten er een paar afwijzingen tussen de mailtjes, maar het overgrote deel reageert gewoon niet. Dit was iets wat ik niet verwacht had, een paar niet reagerende zag ik wel aankomen. Maar zoveel mensen die het negeren.

Per dag hadden we drie campings om te mailen (van de 10 dagen spelen), maar van deze eerste reeks mailtjes hadden we maar van twee campings antwoord, een afwijzing en een boeking. Dat laat ook maar zien hoeveel je moet mailen voor één plekje om te spelen. Toen hebben we nog een set campings erbij gezocht, hen gemaild en nog een reminder gestuurd naar de vorige 30 campings. Nu hebben we 4 boekingen binnen! Dat is dus 4 op 70… maar…

WE HEBBEN AL 4 BOEKINGEN, HET IS OFFICIEEL EEN TOUR!!!

Natuurlijk hopen we nog op 6 boekingen meer, dus als iemand toevallig nog leuke campings kent die in het oosten van Frankrijk zitten en dan vooral tussen Limburg en Marseille, laat het me weten!

Ohja, en nog meer goed nieuws, er is een nieuwe datum voor de opnames van mijn single! Volgende week daar meer over in een nieuwe blog 😉