Wat is er de afgelopen tijd veel gebeurd! Natuurlijk ontzettend druk geweest met de voorbereidingen van 5 mei (en de uitvoering daar van), het afronden van hét liedje dat ik ga opnemen (still in progress (dit is niet de naam)) en er is eindelijk een brief geschreven voor de campings (met dank aan Emilie voor de Franse vertaling).

Tijdens 5 mei mocht ik voor het Bevrijdingsfestival Limburg razende reporter zijn. Wat razende reporter inhield? Onder andere Facebook Live zijn (sfeer filmpjes van het festival maken die meteen online staan) en Polaroid foto’s maken van festivalbezoekers (en daar dan weer een foto van maken) voor Instagram. Maar het leukste gedeelte van razende reporter zijn was toch wel de interviews die ik mocht afnemen bij de artiesten over de vrijheid. En wat hebben Nicole (de cameravrouw) en ik er veel voor de camera kunnen krijgen! Een paar pareltjes waren; Marco Roelofs, Ludovique, Jeroen Verberne (Gallowstreet) en Jett Rebel! Wat een mooie woorden hebben zij gezegd over de vrijheid. Het heeft mij in ieder geval aan het denken gezet en ik hoop dat dit ook gebeurd bij iedereen die de filmpjes bekijkt. Ik zal het filmpje met Jett Rebel onder deze blog zetten. De andere zijn allemaal te vinden op de facebook pagina van Bevrijdingsfestival Limburg.

 

Ik heb al een tijdje besloten welk nummer ik wil opnemen. Maar ik wil hem steeds beter en mooier maken. Daarom heb ik al van meerdere hoeken hulp gevraagd en voor mijn gevoel wordt het nummer daardoor wel beter, maar zo heb ik ook het gevoel dat hij nooit af zal zijn. Dat wordt toch binnenkort knopen doorhakken…