Blog nummer TWINTIG alweer! Met deze keer alleen maar leuk nieuws! Woehoe!

Waar te beginnen. Ohja, weet je nog dat ik in de vorige blog zei dat ik helaas twee optredens heb moeten afslaan? Een daarvan is verzet! 31 oktober mag ik in de Stadsgehoorzaal van Vlaardingen het naprogramma zijn van Sara Kroos! Super leuk toch? Dit is de derde keer dat ik word gevraagd om te spelen in de Stadsgehoorzaal. De eerste twee keer speelde ik na hele zware voorstellingen, de ene over kanker en de andere over anorexia. Toen zei ik dat ik het toch fijn zou vinden om eens een keer na een vrolijke voorstelling te mogen spelen. En dat is deze keer gelukt! Dus als je zin hebt in een schaamteloze grappige avond met daarna leuke muziek van mij, kom dan 31 oktober naar de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen!

Het tweede goede nieuws: Ik mag weer gaan vloggen! Deze keer voor Check Dit FF. Als je Check Dit FF nog niet kent nou dan Check dit FF of dit FF. Ik mag reportages/interviews/vlogs alles maken waar ik zin in heb. Dus verwacht onverwachte filmpjes! En like het alvast op Facebook.

Maar voordat ik daaraan begin, ga ik eerst even op VAKANTIE! Vanaf morgen ga ik op srprs.me vakantie. Dit houdt in dat ik geen idee heb waar naartoe ik op vakantie ga. Het enige dat ik weet is dat ik morgen om 10.00 op Rotterdam airport moet zijn. Als jij net zo nieuwsgierig bent als ik waar ik op vakantie naartoe ga hou dan mijn Facebook in de gaten want daarop zal ik het bekend maken zodra ik ook weet waar ik naartoe ga!