Soms heb je van die weken waarvan je denkt volgens mij heb ik helemaal niks gedaan maar ik heb het wel heel druk gehad. Zo was dus mijn week. Ik had even geen inspiratie om een blog te schrijven en had ook niet het gevoel dat ik iets spannends had gedaan deze week naast ontzettend veel te hebben gewerkt.

Totdat je gaat evalueren wat je nou eigenlijk allemaal hebt gedaan. Zo heb ik twee mailtjes met aanvragen voor optredens gekregen, die ik jammer genoeg allebei heb moeten afslaan. De een wegens vakantie (ik ga binnenkort op vakantie!) en de ander omdat hij op dezelfde avond is als dat de Rolling Stones in Nederland zijn (waar ik kaartjes voor heb). Echt super jammer want ik was gevraagd om het naprogramma te zijn voor de Dutch Eagles in Vlaardingen!!! Maarja, hopelijk komen er nog veel andere optredens!

Deze is dus ‘over’.

Ook ben ik deze week begonnen met gitaar en pianoles! Sinds kort heb ik twee piano’s in huis staan (ja beetje overdreven om er twee te hebben dus als je er een wilt stuur me een berichtje!) dus dat leek me een goed idee om mijn pianoskills weer op te poetsen. Heel lang geleden heb ik als klein schattig meisje keyboard les gehad. En ik dacht dat ik best wel een beetje keyboard kon spelen… dat valt best wel tegen… dus het is best wel hard werken dat piano spelen maar heel leuk dus zeker de moeite waard om het weer op te pakken en beter in te worden. Misschien komen er dan meer eigen liedjes op piano aan!

En tussen deze dingen door heb ik heel veel gewerkt, ik heb nu al vier verschillende baantjes misschien wel vijf als je singer-songwriter erbij telt, zes als je vlogger erbij telt…

Over vloggen gesproken! Hopelijk volgende week meer vloggernieuws!