Afgelopen donderdag mocht ik tijdens de Leidse introductieweek de EL CID muziek maken in de Hortus Botanicus in Leiden.

Dit is het eerste jaar dat ik geen mentor ben, van geen enkele introductie week. Twee keer ben ik mentor geweest voor de EL CID (en ook nog twee keer mentor-trainer), één keer mentor voor de OWL week (de internationale introductieweek in Leiden) en afgelopen jaar was ik mentor én mentorcreator (afgekort MC, ik had nooit verwacht dat ik naast singersongwriter ook nog MC zou worden) voor de HOP (de Haagse introductie week).

Dit jaar mocht ik dus stiekem nog een beetje sfeer meepakken en sfeer maken als singer-songwriter tijdens de Hortus brunch. De Hortus Brunch is meestal een van de mooiste en rustigste ochtenden van de EL CID, er is luxer beleg die dag voor op de bolletjes en je zit meestal heerlijk in het gras met uitzicht op mooie bomen en planten te genieten van de zon! Dus toen ik gevraagd werd om tijdens deze brunch te willen spelen wilde ik dat heel graag! Er was alleen een klein dingetje dat dit jaar niet aanwezig was. Zon. Hij had wel een vervanger gestuurd. Regen.

Dit gebeurt er als je aan iemand vraagt of ze een foto van je willen maken 😉

Dus daar stond ik onder twee parasolletjes… Maar ik heb zo’n ontzettend leuke tijd gehad! Er hebben alsnog mensen meegezongen, gedanst en soms werd er zelfs geklapt. Tijdens mijn pauze heb ik nog even bij een groepje gezeten en daar nog een liedje bij gezongen, we misten het kampvuur maar de aanstekers werden wel meteen aangestoken. Kortom het was alsnog een heerlijke brunch, met veel EL CID gezelligheid.

Aanstaande donderdag en vrijdag mag ik voor de HOP week muziek maken en na zo’n goed begin met de EL CID heb ik alleen maar nog meer zin in de HOP week!