Wat is het allemaal snel gegaan! Zo zit je in Frankrijk en zo zit je weer thuis op je rode bank. Het ging allemaal zo snel voorbij en het was allemaal zo ontzettend leuk! Gelukkig is er van elke dag een vlog 🙂 dus ik kan altijd nog een beetje terug naar het moment!

Ik zal net zoals ik deed in de vorige blog nog leuke backstage stories geven over de dagen, die niet te zien en te horen zijn in de vlog!

Vlog #7. Exploring Bagnols- sur- Cèze!

De eerste rustdag! Ik was deze dag alsnog gestressed omdat het internet op deze camping het heel slecht deed en ik die ochtend op de vorige camping het verkeerde filmpje had geüpload. Dus ik ben tot en met ’s avonds bezig geweest met steeds opnieuw proberen te uploaden. Pas toen ik een duik in het meertje had gemaakt kon ik weer een beetje ontspannen. Wat ook leuk om te vertellen is over deze dag. Het was zondag en we wilde boodschappen doen en in Frankrijk kan je boodschappen doen op zondag… tot 12.30… Dus vandaar mijn ontzettend lekkere roze macaron gebakje, de bakker was wel open!

Vlog #8. Exploring Bagnols- sur- Cèze (nog steeds)!

Er was vandaag dus bijna geen regen. BIJNA het heeft 10 min. gestort regent. Toen wij in de auto zaten op een parkeerplaats om de vlogs te uploaden. Voor de rest heb ik heerlijk een boekje gelezen en geluisterd naar krekels. Heel veel krekels.

Vlog #9. Exploring Millau!

Hier was het internet en de wifi ook niet zo snel. Maar hier bederfde het de pret gelukkig niet! Het optreden was heel fijn die avond. Alleen maar Fransen die lekker rustig aan het eten waren. Op het eind van mijn optreden kwam er een jonge vrouw naar me toe (die volgens mij voor het eerst met haar vriendje op vakantie was, ze zagen er heel schattig samen uit) en probeerde in haar beste Engels te zeggen dat ze vond dat ik een mooie stem had! Super lief! En zij wilde dus ook een handtekening 🙂

Vlog #10. Exploring Tretau!

Dit was ook een Nederlandse camping! Super gezellig! Iedereen die op de camping stond was de avond van mijn optreden aan het BBQen met elkaar. Dus ik had aardig wat publiek! Toen ik net wilde beginnen met spelen riep heel zachtjes een meisje tegen de groep: ‘Ze gaat zingen!’. Dat was zo schattig, hierdoor begon ik met een big smile op mijn gezicht aan mijn set. Dat schattige meisje heeft ook nog heel mooi gedanst op mijn liedje! Kortom: JE HAD ERBIJ MOETEN ZIJN! Ook kwamen allemaal kinderen op het eind van mijn optreden naar me toe om te vragen voor een handtekening! Ik voelde me helemaal een Disney prinsesje!

Vlog# 11. Exploring Beaune!

Een rustdag… Maar ik mag dus gaan vloggen voor het Limburg Festival!!! Daar heb ik heel veel zin in. Ik hou heel erg van theater dus ben benieuwd wat voor voorstellingen ik allemaal te zien krijg! Ik houd jullie daar voor op de hoogte!

Vlog #12. Exploring Hurecourt!

Wat een fijne camping was dit! We gingen van de ene Nederlandse camping naar de andere dus dat was stiekem lekker vertrouwd. En bij aankomst zeiden andere campinggasten oooh jij bent de zangeres!
Er was een klein theatertje op de camping dus daar mocht ik in spelen. En volgens mij hebben de campingeigenaren alle mensen uit hun caravan/tentje/busje gelokt om te komen kijken! Het was een heel fijn optreden, ik heb iemand bijna aan het huilen gekregen en bij mijn meezing nummer zong iedereen mee! Oeh en deze avond hadden we een prachtige sterrenhemel! Check mcsharq op facebook voor zijn mooie foto’s hiervan!

Vlog #13. De laatste dag…

Ik was eerst helemaal enthousiast dat de camping vol was… Ok het ging zo. We liepen naar binnen en zeiden dat we kwamen optreden. De receptioniste keek ons stom aan en vroeg of we een reservering hadden. Wij lieten het mailtje zien en ze zei dit is geen reservering en ze haalde de manager erbij. We vertelden het verhaal dat we aan het touren waren en dat we contact hadden met iemand van deze camping zodat we hier mochten spelen. Hij keek naar het mailtje en zegt ja maar er werkt hier niemand met die naam en het email adres klopt niet. Dus daar stonden we dan.
Eigenlijk zouden we dus optreden, op de camping slapen, volgende dag naar Luxemburg, daar een nachtje slapen en dan pas terug naar Reuver. Maarja optreden ging niet door en de camping was vol. Ok hoe ver is het naar Luxemburg. En hoe ver is het terug naar Reuver? Laten we dan toch maar terug gaan naar Nederland. En zo waren we dus opeens 2 dagen eerder thuis!
Ik heb echt ontzettend genoten van de Tour en wie weet wat er volgend jaar gaat gebeuren!