Hallo vanuit Frankrijk! De eerste 5 optredens zijn al geweest, we hebben Disneyland al onveilig gemaakt en er komen nog heel veel mooie andere plaatsen en optredens aan!

Soms voelt het een beetje onwerkelijk dat ik nu aan het touren ben. Maar ik zit er midden in! Ik zit midden in mijn eigen eerste tour! En het is nog cooler dan ik me had kunnen voorstellen. Natuurlijk hebben we de niet zo nodige tegenslagen gehad. Maar het publiek op het einde van de dag maakt alles weer goed!

Per dag hou ik een vlog bij maar daar staat niet alles alles in… Dus hier de backstage stories wat niet in de vlog te horen zijn!

Vlog #1. De Try-out

Thank God stonden we op een Nederlandse camping en konden we gelukkig in het Nederlands uitleggen wat er aan de hand was. Toen we, zonder caravan, aankwamen op de camping stond een busje met handyman al helemaal klaar om onze caravan op te halen! Top gozer was dat. Hij heeft met een busje over de zandweggetjes met een caravan achter zich aan kunnen rijden, wij zaten ook in dat busje en ik was even heel blij dat ik nog geen rijbewijs heb.

Vlog #2. Exploring Disneyland!

Het was heel warm in Disneyland en ontzettend druk! We hebben elke keer zo ontzettend lang in de wachtrij gestaan voor een ritje dat dan nog geen minuut duurt. Ga dus nooit in de zomervakantie naar Disney! Maar Disney blijft wel geweldig! Ik heb echt een hele leuke dag gehad! In het filmpje zie je op een gegeven moment lichtgevende gitaren. We stonden in de rij voor een achtbaan en toen we bijna bij het einde van de rij waren was er opeens een technische storing… Toen zijn we maar weer uit de rij gegaan. We hebben dus in de Disney Studios alleen maar een flesje drinken gekocht en rond gelopen.

Vlog #3.Exploring Bellerive- sur- Allier!

Het regende zoooooo ontzettend hard deze dag. Eerst wilde de camping-eigenaren dat ik buiten zou spelen. Toen zei ik in mijn meest slechte Frans Non Non, en wijzend naar boven, rain! Dus toen mochten we toch nog binnen opbouwen. En nog geen half uur later stort regende het. Dit maakte het lastig om te spelen omdat de regen heel veel geluid maakte. Desondanks gaf het ook weer een hele mooie sfeer. De campinggasten waren allemaal Frans en luisterde heel aandachtig. Wat voor mij heel verwarrend was, soms leek het alsof ze heel chagrijnig keken, maar ze klapte wel EN ze bleven zitten (gingen pas weer door de regen naar hun caravan toen ik helemaal klaar was, ze bleven zelfs zitten in de pauze die ik had tijdens de show).

Vlog #4. Exploring Hautecourt- Romaneche!

De bosbrand dag… Het leek me grappig om in de auto weer de laatste paar minuten te filmen (haha zou het deze keer wel goed gaan) dus ik had mijn camera in de aanslag. En toen mochten we dus niet meer verder rijden door de bosbrand… Ik heb de camping wel 6 keer gebeld om aan te geven dat we eraan zouden komen maar niet zo goed wisten hoe en hoe laat. En ze bleven de hele tijd zeggen normaal gesproken zou je gewoon moeten kunnen komen… Ja normaal gesproken wel ja. Ik had de bosbrand ontzettend onderschat en vond het eigenlijk alleen maar vervelend dat we niet langs mochten. Er was toch niks met de camping dan kunnen we toch naar de camping… Pas toen we eindelijk via een andere route naar de camping konden zagen we hoe dichtbij het vuur was. De lieve buren lieten me later nog filmpjes zien van de vlammen die er waren. Maar het voordeel: deze avond was er geen regen!

Vlog #5. Exploring St. Jean de Chevelu!

Weer regen… We hebben deze dag vooral veel tijd besteed aan het zoeken van een supermarkt en het rijden om een berg (voor dus die supermarkt). En ’s avonds weer regen… Maar een ontzettend leuke camping met hele aardige eigenaren EN ze hadden zelfs een poster gemaakt voor het optreden!

Vlog #6. Exploring Challes- les- Eaux!

Ik was toevallig met Koen aan het appen toen zei hij dat hij met Roos ook in Frankrijk was. Dus als ze in de buurt waren wilden ze wel langskomen. En ze waren maar een uurtje rijden! Voor Frankrijk begrippen is dat heel dichtbij 🙂 En super lief want ze waren dus gekomen! Dat maakte voor mij de show wel extra bijzonder! Ook was het een hele fijne camping! Er werd bij het inchecken al gezegd dat het een hele rustige camping was. Dus begin maar vroeg met spelen want om 23.00 moet het doodstil zijn. Prima, ik begon om 19.00 toen er maar vijf man publiek was (waarvan dus twee Koen en Roos waren) maar langzaam aan druppelde er steeds meer mensen binnen (letterlijk druppelde, want het regende weer)! En uiteindelijk zaten er best wel wat mensen. Het was echt een hele fijne avond! Ook super lieve camping-eigenaren.

Eigenlijk waren alle camping-eigenaren ontzettend lief als ik er zo over nadenk. Er was de afgelopen dagen ook ontzettend veel goede energie en ben ontzettend dankbaar dat ik overal mag spelen! Tot nu toe is de tour top! En ik mag er nog een paar dagen van genieten! Dag 7 en 8 zijn rustdagen maar dag 9 mag ik weer spelen!!! En daarna gaan we ook nog even door!

Wooeeeehooeeeehooeee

Wil je trouwens de optredens live meekijken? Dat kan via Periscope: www.periscope.tv/MusicAntoinette