Wauw, 13 blogs later en maandag is het al zover. I’m going Exploring!

De Exploring Tour is dan, na al die voorbereidingen, eindelijk aangekomen. En ook niet onbelangrijk: de single is uit! Hij staat onder andere op iTunes, Apple Music, Spotify, Deezer, Google Play, Tidal en er staat een zelfgemaakte lyric video op YouTube en Facebook! Het filmpje staat ook onder deze blog 😉 Dus als je hem heel leuk vindt kan je hem kopen op iTunes of je kan bij Apple Music, Spotify of Youtube het nummer in je favoriete playlist zetten!

Wat een feest was het trouwens om die clip te maken. Een mooi boekje uitzoeken, zorgen dat je geen spellingsfouten maakt en het lastigste zorgen dat de bladzijdes op tijd worden omgeslagen (maar vooral zorgen dat ze niet vastplakken aan elkaar waardoor er een bladzijde te snel omslaat). En het klinkt misschien stom maar ik heb best wel lang gezocht naar een goed boekje…

Het moest een vakantie gevoel hebben, maar het mocht niet te duidelijk van een specifieke winkel komen, geen lijntjes op de bladzijdes, er mocht geen copyright plaatje op staan en het moest ook nog een beetje bij mijn stijl/stijl van het liedje passen. Dus helaas geen disney boekje!
Het schrijven van de tekst in het boekje ging eigenlijk redelijk snel, of in ieder geval voelde het alsof het snel ging omdat het ook ontzettend leuk was om te doen. Zoals je in de foto ziet was het nog lastig om de goede lichten te vinden. In een volledig donkere kamer met uiteindelijk maar 1 flitser aan, hebben we het allemaal opgenomen. Ook hebben we het nog diezelfde avond geëdit zodat we de volgende dag om 12:00 een soort van social media golf konden maken met het filmpje en alle links waar het liedje te verkrijgen is. Ik hoop dat je dus ergens voorbij hebt zien komen dat ik een single uit hebt anders is die golf niet heel stevig geweest!

Over twee dagen vertrekken we al naar Frankrijk, voor mijn gevoel zijn alle denkbare voorbereidingen voorbereidt en zou er in theorie bijna niks meer verkeerd kunnen gaan! Ik heb er ontzettend veel zin in!

PS: in Frankrijk ga ik vloggen! Vind je dat leuk? Abonneer je dan hier op mijn YouTube kanaal!