Er is zoveel gebeurd de afgelopen week dat het voelt alsof de week langer was dan normaal. Maar dat kan niet en was ook niet zo.

Op maandag had ik een fotoshoot! Hier hebben Sharik en ik de posterfoto geschoten (en de singlehoes maar die komt pas naar buiten zodra de single af is). We hadden een afgelegen weggetje gevonden waardoor we gewoon op straat foto’s konden maken. Wel soms even wachten omdat er anders fietsers in beeld zouden komen, maar het was best wel een fijn plekje. De lucht was blauw, de zon was bijna op de goede plek in de lucht en ik had mijn mooie roze tule rokje aan, dus ik voelde me een vrolijk prinsesje die met haar koffertje en gitaar op reis ging. 

Nu we eindelijk de goede tourposterfoto hadden gemaakt en meteen de poster hadden gefotoshopt, heb ik de poster besteld bij de drukker en de poster was dezelfde dag al klaar! Ook al kan ik kan hem pas later ophalen, hij is al klaar! Net zoals het pakketje dat ik op woensdag besteld had bij Arons was op vrijdag al bezorgd! Als het goed is komen de ansichtkaarten dinsdag binnen dus het gaat opeens super snel deze week, wat best wel spannend is… 

De tour begint ook al over iets meer dan twee weken! Nog maar een paar dingen regelen en ik zou er helemaal klaar voor moeten zijn…

Nee, dan ben ik er helemaal klaar voor!