Blog nummer 10!!! Nog maar een paar weken en dan zit ik al in Frankrijk! De single is opgenomen en wordt as we speak gemixt, er zijn ontzettend veel campings gemaild en we hebben daar 8 optredens door gekregen! ACHT, vorige week zei ik nog zes en eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat we meer dan vier optredens zouden krijgen na de eerste mailing ronde, maar toch acht optredens! We hebben de route uitgestippeld, voor de ‘rust’ dagen zijn er campings geboekt dus we zijn bezig met de finishing touches…

Deze week stond in het teken van het maken van reclame voor tijdens de tour. De posters voor op de camping, zodat campinggasten weten dat ik speel die avond en merchandise. Als merchandise hebben we bedacht om ansichtkaarten te laten drukken. Op de voorkant een foto en op de achterkant, naast de ruimte om een leuk berichtje naar vrienden thuis te sturen, de website, facebook en instagram. Zo heb ik in plaats van visite kaartjes échte kaarten! Daar word ik heel blij van! En nog beter ik geef ze gratis weg in Frankrijk, zullen de Nederlandse campinggasten vast ook blij van worden .

Na drie uur op vrijdagavond aan een poster te hebben gewerkt in photoshop, waarna het nog steeds niet naar mijn zin was, hebben Sharik en ik besloten, omdat we toch maandagavond nieuwe foto’s gaan maken voor de single, maandagavond dan ook een tourposter foto te maken. Het was dus een beetje zonde van mijn tijd, maar laten we zeggen dat dit een goede oefening was voor mijn photoshopskills!

Ohja en in de tussentijd zijn er ook nog een paar optredens deze zomer in Nederland bijgekomen! Maar die mag ik pas later bekend maken ;).