Ik was dj bij een piratenfeestje!

Afgelopen week ging ik van een drukke radioweek meteen door naar een druk festival terug naar een druk huis en met nog steeds te weinig slaap type ik deze blog (iets met treinen die niet op tijd rijden maar op rails…). En het enige wat ik constant denk is. Wauw, ik heb heel veel gedaan maar waarom kan ik er niet van genieten? Volgens mij sta ik te weinig stil. En ja, stilstand is achteruitgang maar, zoals mijn psychologie docenten zouden zeggen, van reflectie kan je leren.

Naar Jett Rebel in een openlucht theater

Laatst vroeg iemand hoe mijn week was. Ik moest eerst diep nadenken waarna ik een heel lijstje met dingen opratelde die ik gedaan had. Doordat het bijna een boodschappenlijstje geworden was klonk het allemaal niet meer zo spannend. 

Terwijl, als ik er nu even bij stil sta, het allemaal best wel coole dingen waren. 

Misschien moet ik maar in mijn agenda extra tijd inplannen als ik iets cools erin zet. Zodat ik me erop kan verheugen en kan laten bezinken.

Shoutout gekregen van de Burgemeester van Vlaardingen!

Ze zeggen met vakanties dat het vaak de voorpret is die leuker is dan de vakantie zelf. Nou weet ik niet of dat per se waar is, maar geen tijd hebben om je ergens op te verheugen is ook niet helemaal de bedoeling lijkt me. Soms, om even heel nostalgisch te worden, denk ik terug aan die tijd op de basisschool. Waar je soms wel twee hele weken kon uitkijken naar een verjaardagsfeestje van iemand uit je klas. Twee weken!!!

Weekendje Bospop.

De 24 jarige Antoinette denkt alleen maar, “Weet je wat je allemaal wel niet kan doen in twee weken”? Waarop kleine Antoinette zou zeggen. Dat zijn maar 14 nachtjes slapen, dat is al bijna!

Ik mocht een reportage maken in de Efteling!!! Dat was zo leuk!

 

Lekker lang genieten van iets kleins, heerlijk. Met teveel hoogtepunten wordt het ook maar zo vlak.