Mijn vorige blogpost was een maand geleden. Dat betekent niet dat ik stil zit, maar dat ik zelf vond dat het niet echt benoemenswaardig was waarmee ik bezig ben. Ik ben vooral bezig met voorbereidingen, is de weg ernaartoe minder mooi dan het eindresultaat. Maar zonder die weg kom je er niet…

Ik gebruik mijn blog vaak als uitklep, ik praat over onderwerpen waar ik afgelopen week veel over nagedacht heb. En soms zijn dat dingen die je niet op een blog moet schrijven. Dan maak ik er liedjes van of gedichtjes.

Zoals dit:

Doe je mee?
Met z’n twee
Naar benee
Heel tevree
Voor tv
Filmpje aan
Schoenen uit
Geen gezeik
Heel tevree.

Er komen trouwens wel weer heel veel leuke dingen aan. Pinkpop, Disneyland, promo’s maken voor het Limburg Festival en tussendoor even een podcast bij de radioschool maken. Voor mij is dit rustig aan doen. En daarmee bedoel ik vooral dat ik hier energie uit haal en dát voelt als uitrusten.

Ik had laatst voor een item op de radio een gesprek met een supermarkt deskundige, ik vroeg hem over het steeds populairder worden van de thuisbezorgd mogelijkheden van de supermarkt. Ik vroeg of de mensen die dit doen steeds luier werden. Toen zei hij: ‘Nee, mensen worden juist steeds drukker waardoor ze niet zomaar tijd hebben om even boodschappen te halen. Iedereen heeft minstens 2 hobby’s, moeten er goed uitzien, contacten onderhouden. Social media onderhouden, de schijn ophouden dat het allemaal super gaaf is wat ze doen.’

En ja, ik ben nu gewoon bezig met alle voorbereidende dingen. Die zijn blijkbaar niet zo social media waardig 😉