Eigenlijk had ik besloten dit jaar even iets rustiger aan te doen. Maarrrr

Stilzitten is niet zo mijn ding, het is ook gewoon zonde om sommige dingen te laten liggen. En stiekem, heel stiekem krijg ik er alleen maar meer energie van als ik dat ene dingetje extra doe.  

Zo ben ik toch nog presentator voor een documentaire over de vrijheid. Trust me, het was echt niet de bedoeling, sterker nog, ik heb meegezocht naar andere presentatoren. Maar last minute zei die ander toch af en tja…
Samen met Bevrijdingsfestival Limburg ging ik op pad om verhalen over de Tweede Wereldoorlog te verzamelen. We gingen naar een brug, een museum, een sluis, een begraafplaats en op visite bij een lief oud vrouwtje. De documentaire wordt nu ge-edit dus het eindresultaat zul je snel zien.
Maar we dwalen af!
 
De reden waarom ik deze blog wilde schrijven. Datgeen dat jeukt: Muziek! 
Natuurlijk ben ik, ‘achter de schermen’ zoals ze dat zo stoer noemen, altijd wel aan het schrijven. Maar ik had niet echt ambities om dit jaar weer een liedje uit te brengen.
Toch even rustig aan doen, probeerde ik als motto te volgen.
Aan de andere kant, deze documentaire, daar heb ik voor mijn gevoel het perfecte liedje bij. Dus, dat is ook zonde om niet te doen toch?
Tot mijn grote verbazing is het ook mogelijk om ‘even’ de studio in te duiken, voor een singletje
En dat ga ik morgen doen! De studio in!
Super spannend! 
Maar geweldig dat ik deze kans heb, krijg en aan kan nemen!
PS: Ik zit in aflevering 1 van de podcast van SharQ Talks! Luister hem op iTunes of via deze link!