Door de kou was mijn gitaar krom gaan staan. Mijn gitaar heeft al redelijk wat te verduren gehad, bloedspetters, enthousiaste fans (nee geintje). Maar nu was hij dus krom komen te staan. Helaas is het bij een gitaar niet zo, je geeft hem effe een duwtje en hij staat weer recht, nee, mijn gitaar (een Martin gitaar) heeft een of ander speciaal hendeltje nodig zodat je de hals een heel klein beetje terug kunt zetten.

Zo’n hendeltje (ben ik nu achter gekomen) hebben alleen maar goedgekeurde Martin gitaar winkels. Maar (en nu komt eindelijk de reden waarom ik deze blog schrijf) de winkel waar ik hem ooit gekocht had was nooit zo aardig tegen mij. Nou verwacht ik geen voorkeurs behandeling, maar als ik vraag “Hoi, kun je me helpen?” en je als antwoord krijgt: “Google het maar.” dan heb ik niet echt de behoefte om terug te komen. Tot nu toe was mijn Go To muziekwinkel Arons, maar die zit in Heerlen en om nou helemaal naar Heerlen te gaan om mijn gitaar een tikkeltje rechter te zetten vond ik ook weer zo’n gedoe. Dus hé, dan maar googlen waar een muziekwinkel in de buurt zit.

In Noordwijk, dat is bijna om de hoek, op een industrie terrein, prima, let’s go to Music All In! Een mega grote muziekwinkel, van piano’s tot trompetten, met ook nog eens super behulpzame mensen! Dat is wat ik zocht en binnen 5 minuten hadden ze mijn gitaar weer recht gezet en de bladmuziek van 50 shades of Grey gevonden!

Nu ik toch bezig ben met plekken bannen die niet aardig tegen mij zijn, kent iemand nog een goed Aziatisch restaurant in Amsterdam?