Had ik deze week misschien iets te veel hooi op mijn vork? Ja.. Maar is het allemaal gelukt? Ja! Dus heb je er spijt van? Nee! Ergens vond ik het juist wel leuk om lekker bezig te zijn. Misschien dat ik daardoor wel even mijn blog ben vergeten. Iets met een verschoven ritme, omdat ik bij een radioprogramma was midden in de nacht. En omdat de Super Bowl werd uitgezonden, waardoor ik maar één uur slaap had. Gelukkig dan weer om half 7 richting mijn bedje, in een volle trein, met mensen die juist net wakker waren.

Heel raar eigenlijk, stiekem hoop je dat de mensen in de trein allemaal geluisterd hebben maar om nou random mensen aan te spreken en ze te vragen of ze toevallig naar Radio 1 hebben geluisterd en mijn stem herkennen is ook weer zo zó.

 

Anyway… Deze week mocht ik naar de première en tevens Ladies Night van 50 shades freed! Om alles uit deze avond te halen maakte ik voor Check dit FF een vlog en voor de radio een reportage. Tijdens deze Ladies Night waren er paaldanseressen te zien, kon je overal gratis troep/goodies krijgen en werden er hapjes uitgedeeld. Verder was Goedele Liekens er om een intro praatje voor de film te houden. Goedele Liekens je weet wel dé Belgische seksuologe! Na afloop heb ik haar nog even kunnen spreken, waardoor mijn hele avond weer goed was, zelfs na zo’n rare en slechte film.

De reportage is al uitgezonden en voor de liefhebbers HIERRR te beluisteren! De vlog komt tijdens Valentijnsdag online.

Maar dat was niet mijn enige hoogtepunt deze week!

Sorry te slechte grap, maar na 50 shades kan je alleen nog maar slechte grappen maken. Donderdag én vrijdag was Stukafest Leiden. Stukafest zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Bij elke studentenkamer waar ik naar binnen wandel voelt het als thuiskomen. Gezelligheid, hapjes, blije mensen, kussentjes op de grond en geweldige artiesten om naar te kijken! Deze keer waren toch wel echt de hoogtepuntjes: ‘Bovenste Knoopje Open’ en ‘Marcel Harteveld’. Beluister mijn sfeerverslag HIERRRRR.