Nieuwe blog nieuwe kansen!

De afgelopen tijd ben ik aan best veel nieuwe avonturen begonnen. Natuurlijk hebben jullie alles al kunnen lezen over mijn vakantie (deel 1, deel 2 en deel 3), maar na mijn vakantie begon het echte leven weer met dit keer nieuwe samenwerkingen en een nieuwe bijbaan!

Als nieuwe bijbaan ben ik begonnen als social media hulp. Zo help ik facebook- , linked in- en twitter-pagina’s meer te bereiken en help ik met kleine fotoshop taakjes (die ik ontzettend leuk vind en waarschijnlijk andere mensen een hele middag over doen om te maken). Hierdoor heb ik andere bijbaantjes kunnen laten vallen, werk ik gewoon vanuit huis en heb ik dus meer tijd voor mijn muziek!

De nieuwe samenwerkingen waar ik mee bezig ben is onder andere Check Dit FF, waar ik al eerder iets over had verteld, maar nu staat er ook een vlog bij hen online (heeft iets met de Rolling Stones te maken, klik hier) en mijn eerste geschreven artikel (over een dancefeestje wat toch niet echt mijn ding is)!

EN ik ben begonnen met schrijven met Alexander! Wat echt een hele fijne samenwerking is dus hopelijk horen jullie hier snel veel meer over! En dan niet alleen maar een blog vermelding maar echt liedjes enzo! Woensdag gaan we weer samen schrijven, heb er nu al heel veel zin in!

Dusssss blijf facebook in de gaten houden en natuurlijk de volgende blog!