Over een week zit ik al in Frankrijk! Dat betekend dat ik nu met de laatste loodjes bezig ben. Mijn gitaar heeft al nieuwe snaren erop zitten, de posters liggen al klaar, de ansichtkaarten liggen klaar, er zijn bedankjes voor de campings gekocht en ik heb afgelopen week een vlog camera gekocht!

Jawel dames en heren, Antoinette wordt een vlogger. Geen treitervlogger! We houden het wel gezellig. 

Maar het doel is om tijdens de Frankrijk tour korte fragmenten op te nemen zodat ‘de mensen thuis’ mee kunnen kijken. En wat is nou een betere manier om je camera te testen dan een festival? En welk festival was ‘toevallig’ dit weekend weer, waar ik al zes jaar naartoe ga en waardoor de blog deze week een paar dagen vertraging had?

Bospop!

Al zes jaar ben ik samen met mijn vader en mijn broer vrijwilliger tijdens Bospop, het is een traditie dat we gaan en vaak vergeet ik daardoor wat de line-up ook alweer is voor dat jaar. Nu kwam o.a. Doe Maar, Vintage Trouble, Beth Hart, Roger Hodgson (van Supertramp) en Wolfmother. Wat een geweldige artiesten sommige gaven alles tijdens hun optreden, heel fijn om te zien en te voelen! Hierdoor was ik zo onder de indruk en intens aan het genieten dat ik vaak vergat te filmen…

Maar ik heb een paar keer kunnen filmen dus ik heb materiaal om alvast mee te oefenen. En vanaf donderdag is Grenswerk Open Air waar ik ook naartoe ga, dus ik heb nog meer kansen om beelden te maken om mee te oefenen om te editten.

Wat trouwens ook leuk is om te vertellen…

Afgelopen week heb ik de eindversie gekregen van mijn singletje, Exploring. Dat betekend dat deze zeeeeeeeer binnenkort online komt! SPANNEND!!! Ik hou jullie op de hoogte!